Over ons

Waarom gaat u bij eenzelfde aanbod niet met de één en juist wél met de ander in zee?

Het antwoord zit in de kwaliteit van het contact dat u heeft. Voelt u zich onder druk gezet om snel te beslissen, ervaart u de vertegenwoordiger als agressief in zijn benadering, of treft u iemand die zich actief verdiept in uw probleem en denkt hij met u mee? Het antwoord ligt voor de hand!

DOWNLOAD HIER ONZE WHITEPAPER!
MoreSalesResult-HarryVanDreumel

De man achter More Sales Result

Harry van Dreumel is trainer, netwerker en salesman pur sang. “Met hard werken, studeren, trainen en een hoop praktijkervaring heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld”, aldus Harry. Hij is internationaal erkend NLP-trainer en heeft toegepaste psychologie gestudeerd. De opleidingen als salestrainer had hij al eerder met goed gevolg in de pocket. “Ja, aanleg zal zeker meegespeeld hebben. Maar vooral mijn drive om er steeds samen voor te gaan; daar loop ik echt warm voor! Maximaal rendement uit talent halen!”

Lees meer over Harry in onze gratis whitepaper.

DOWNLOAD HIER ONZE WHITEPAPER!

Onze zeven beloftes na het volgen van onze training

  • Koude leads worden omgezet naar warme afspraken
  • Door de ‘geleerde gereedschapskist’ is een eerste afspraak geen opgave, maar een plezierige uitdaging geworden

  • De relatie met uw bestaande klanten verbeterd

  • Afsluiten van de order wordt een logisch gevolg
  • Kunt u de klant beter inschatten en daardoor uw USP’s beter ‘verkopen’

  • Zit u persoonlijk veel beter in uw vel

  • Weet u wat uw kwaliteiten zijn en hoe u deze moet toepassen

DIRECT AANMELDEN!
MoreSalesResult-HarryVanDreumel

Lees hieronder de ervaringen van trainees die u voorgingen.

More Sales Result heeft mij meegenomen in de kunst van het voeren van goede en succesvolle salesgesprekken. Wat hij daarbij erg goed doet is het op de persoon in kwestie te betrekken. Wanneer ik een vraag had hoe ik in een bepaalde situatie zou kunnen handelen/reageren, gaf de trainer een voorbeeld dat ook echt bij mij en mijn business paste.

Bjorn Bos, LinkedIn

Tijdens deze training is mijn mindset betreft salesgesprekken voeren zeker in positieve zin veranderd. Door de persoonlijke aandacht komen je zwakke, maar ook sterke punten duidelijk naar voren.

Bob Roggen, LinkedIn

Na de trainingen van More Sales Result en heel wat rollenspellen verder, kan ik met een gerust hart zeggen dat dit precies was wat ik nodig had. Ik beschik – dankzij More Sales Result – nu over een duidelijk plan en een goede structuur voor het aangaan en voeren van de gesprekken.

Kim Besselink, LinkedIn

Deze training is een aanrader voor iedere sales professional die zichzelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van relatie-gedreven sales!

Sjors Vullings, LinkedIn

Ik ga nu op een heel andere manier een salesgesprek in! Erg prettig was de passie en kennis van de trainer gedurende de trainingen, ook werd de theorie afgestemd op het bedrijf waar je werkzaam voor bent.

Robert Remijn, LinkedIn

De trainer weet snel te schakelen naar voor deelnemers specifieke situaties. Ook gaat hij er flexibel mee om als een advies voor jou niet goed past, dan weet hij dit samen met je te veranderen in een aanpak die voor jou wel werkt. Ik merkte al binnen een paar weken dat ik in staat was om betere gesprekken te voeren, juist door minder te ‘verkopen’.

Marjon Cremers, LinkedIn