Sales training

In onze sales trainingen houden we rekening met uw specifieke vraag en situatie. Dit doen wij zowel bij de open training, waarin verschillende mensen van verschillende organisaties deelnemen, als bij de training die speciaal afgestemd is op uw afdeling; ons professioneel maatwerk.

4 daagse training 20 en 21 april én 17 + 18 mei

De Gunfactor

In deze training staat

‘de magie van de gunfactor’ centraal.

Wat is dat, de gunfactor?

Dit is het ongrijpbare fenomeen, waar je op uitkomt als alles wat je in een reguliere verkooptraining leert om je sales kwaliteiten te verbeteren, niet leidt tot een duurzaam resultaat.

Maar hoe ongrijpbaar is dat werkelijk?

In mijn training komt uitgebreid aan de orde wat het verschil maakt bij excellente verkopers. Dit draag ik over op jou, zodat jij dit ook kunt leren.

De trainingsdagen hebben een intensief en interactief karakter, waarbij theorie ondersteunend is aan de praktische werkvormen om zodoende de beoogde veranderingen door te voeren. Kortom, er wordt geoefend met herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk.

Open training
MoreSalesResult-Icoon-OpenTraining

Trainingen waar u zich individueel op kunt geven om uzelf naar een hoger level te tillen op salesgebied – op naar een betere ‘salesman of – vrouw’! Wij werken met voorbeelden uit de praktijk die wel werken. Onze open trainingen starten op verschillende data.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor onze trainingen?

DOE DE TEST!

Inhoud van de Training

Als je de concurrentie de wind uit de zeilen wilt nemen, heb je inzicht nodig in wie je tegenover je hebt. Daarop ligt dan ook de nadruk in de salestraining. In de training leer je structuur aan te brengen in verkoopgesprekken. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en je commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie. Uiteindelijk ben je beter in staat de klant met de juiste argumenten te overtuigen, zodat de order kan worden afgesloten als zijnde een logisch gevolg . Hierdoor staat gedragsverandering centraal in de training waarbij het draait om de dagelijkse praktijk. De training bestaat uit 2 x 2 aaneengesloten dagen.

Specifieke onderwerpen die ruimschoots aan bod komen zijn;

  • Communicatie.
  • Professionele gespreksopening.
  • Aansluiting vinden en vertrouwen opbouwen.
  • Gesprekstechnieken.
  • Het maken van afspraken; elevator pitch.
  • Behoefte- en probleemanalyse.
  • Bezwaren, verwijten en beweringen.
  • Bedrijfspresentaties.
  • Argumenteren.
  • Prijspresentatie.
  • Afsluittechnieken.

De Investering

Voor deze sales-verdiepingsslag van 4 dagen is 595 Euro per persoon per dag. Als je van één bedrijf voor meerdere mensen inschrijft op één training is er een reductie voor de 2e persoon; informeer naar de aanbieding. Dit bedrag is inclusief trainingsmateriaal, consumpties en lunch, echter exclusief BTW. Betaling is altijd bij opleidingen en trainingen vooraf, vandaar dat ik jou bij inschrijving de factuur in de bijlage toe stuur.

Unieke tevredenheidsgarantie

Soms heb je snel door dat een training niet bij je past; merk je na de eerste dag trainen dat de training niet aansluit bij je verwachtingen kun je je kosteloos afmelden en zal ook de eerste dag niet in rekening gebracht worden, daarna gaan we er allemaal vanuit dat je de volle 4 dagen mee traint. Heb je de 4 dagen training gevolgd maar je hebt nog een specifieke sales vraag naar aanleiding van jouw persoonlijk werk en of de training sta ik jou altijd bij om samen hierover te sparren, coachen of zelfs trainen. Dit alles is kosteloos.

IN Compagnie Training

Een training in jouw bedrijf voor alle mensen die willen excelleren in sales heeft als voordeel dat alle mensen op dezelfde wijze getraind en aangestuurd kunnen worden. Dit is maatwerk en zou ik graag een keer een afspraak over willen maken.

DIRECT AANMELDEN!
MoreSalesResult-HarryVanDreumel

Onze zeven beloftes na het volgen van onze training

 • Koude leads worden omgezet naar warme afspraken
 • Doordat u meer instrumenten in uw ‘gereedschapskist’ heeft en deze ook getraind zijn, is een eerste afspraak geen opgave, maar een plezierige uitdaging geworden

 • De relatie met uw bestaande klanten verbetert

 • Afsluiten van de order wordt een logisch gevolg
 • Kunt u de klant beter inschatten en daardoor uw USP’s beter ‘verkopen’

 • Zit u persoonlijk veel beter in uw vel

 • Weet u wat uw kwaliteiten zijn en hoe u deze moet toepassen

DIRECT AANMELDEN!

Onze zeven beloftes na het volgen van onze training

 • Koude leads worden omgezet naar warme afspraken
 • Door de ‘geleerde gereedschapskist’ is een eerste afspraak geen opgave, maar een plezierige uitdaging geworden

 • De relatie met uw bestaande klanten verbeterd

 • Afsluiten van de order wordt een logisch gevolg
 • Kunt u de klant beter inschatten en daardoor uw USP’s beter ‘verkopen’

 • Zit u persoonlijk veel beter in uw vel

 • Weet u wat uw kwaliteiten zijn en hoe u deze moet toepassen

DIRECT AANMELDEN!
MoreSalesResult-HarryVanDreumel

Lees hieronder de ervaringen van trainees die u voorgingen.

More Sales Result heeft mij meegenomen in de kunst van het voeren van goede en succesvolle salesgesprekken. Wat hij daarbij erg goed doet is het op de persoon in kwestie te betrekken. Wanneer ik een vraag had hoe ik in een bepaalde situatie zou kunnen handelen/reageren, gaf de trainer een voorbeeld dat ook echt bij mij en mijn business paste.

Bjorn Bos

Tijdens deze training is mijn mindset betreft salesgesprekken voeren zeker in positieve zin veranderd. Door de persoonlijke aandacht komen je zwakke, maar ook sterke punten duidelijk naar voren.

Bob Roggen

Na de trainingen van More Sales Result en heel wat rollenspellen verder, kan ik met een gerust hart zeggen dat dit precies was wat ik nodig had. Ik beschik – dankzij More Sales Result – nu over een duidelijk plan en een goede structuur voor het aangaan en voeren van de gesprekken.

Kim Besselink

Deze training is een aanrader voor iedere sales professional die zichzelf verder wilt ontwikkelen op het gebied van relatie-gedreven sales!

Sjors Vullings

Ik ga nu op een heel andere manier een salesgesprek in! Erg prettig was de passie en kennis van de trainer gedurende de trainingen, ook werd de theorie afgestemd op het bedrijf waar je werkzaam voor bent.

Robert Remijn

De trainer weet snel te schakelen naar voor deelnemers specifieke situaties. Ook gaat hij er flexibel mee om als een advies voor jou niet goed past, dan weet hij dit samen met je te veranderen in een aanpak die voor jou wel werkt. Ik merkte al binnen een paar weken dat ik in staat was om betere gesprekken te voeren, juist door minder te ‘verkopen’.

Marjon Cremers